Starity

Köllő Babett babázni szeretne

2017. december 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Feleségek luxuskivitelben sztárja elhatározta, hogy az új évben belevág a családbővítésbe.

hirdetés

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Köllő Babett már a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is hangot adott annak, hogy megérett benne az elhatározás: újabb gyereket szeretne. A 39 éves színésznőnek már van egy hétéves kislánya, Milla személyében, és bár korábban is szerette volna testvérekkel megajándékozni csemetéjét, a természet közbeszólt – elveszítette a szíve alatt növekvő magzatokat. A kudarc nagyon megviselte a szőkeséget, olyannyira, hogy sokáig teljesen elzárkózott a családbővítésnek a gondolatától is, ám az afrikai dzsungelben átéltek arra késztették, értékelje át az életét.

Hiába áztunk el naponta kétszer is, éheztünk és fáztunk, arra jöttem rá, semmi, de semmi nem hiányzott még így sem a luxuséletemből, csak a kislányom és a férjem. És aztán arra, hogy ha ennyi rengeteg szeretet van a lelkemben, bőven jutna belőle még egy babának. A legszebb nekem az volt ebben a játékban, hogy általa egyáltalán eljuthattam oda, hogy ma már merek arra gondolni, hogy szeretnék újra teherbe esni. Felkészültem egy kisbabára

– nyilatkozta a Borsnak a színésznő.

 

Köllő Babett (@kollobabett) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek