Starity

Közös produkcióban a négy mentor

2010. október 29. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült az X-faktor mentorainak közös dala, amit az RTL Klub Fókusz című műsorában hallhattak először a nézők. Vajon a mentorokban is megvan az a bizonyos X?

hirdetés
Közös produkcióban a négy mentor

A négy mentor összefogott és úgy döntöttek, megmutatják a versenyzőknek, hogyan is kell ezt a bizonyos szórakoztatást csinálni. Geszti Péter megírta a szöveget, Malek Miklós hangszerelt, és kigondolta, hogy mégis hogyan működhet jól egy olyan szereposztás, amelyben 3 pasi és csupán 1 nő kap helyet.

A mentorok mindannyian képzett zenészek, így joguk van véleményt nyilvánítani az X-faktor versenyzőiről. Nem félnek azonban kiállni a közönség elé sem, ezért úgy döntöttek, hogy ők is megmutatják mit tudnak. A szöveg elég kacifántosra sikeredett – ahogyan azt Gesztitől megszokhattuk –, de a dalról a közönség is elmondhatja a véleményét, hiszen szombat délután már a kész szerzeményt hallhatjuk és láthatjuk az RTL Klub műsorán.

A dal emlékezetet a Macskafogó című mesefilm egy közismert dalára. Ahhoz, hogy teljes legyen a kép, a dalhoz egy klip is készült, ahol a mentorok fekete öltönybe és fehér nyakkendőbe öltöznek, és gengsztert alakítanak. A háttérben pedig ott lesznek az X-faktor versenyzői.

Fecó azt csinálja, amit a legjobban tud, szövegel, míg Ildikó mellett férfi legyen a talpán az, aki tud érvényesülni. A nagy titokban tartott mentordalba bele lehet hallgatni ITT.

Vajon a mentorokban is megvan az a bizonyos X?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek