Starity

Katy Perry újra Orlando Bloommal randizik

2018. január 08. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több forrás is megerősítette a napokban, hogy az énekesnő és a színész a közelmúltban közösen nyaralt.

hirdetés

Úgy tűnik, Katy Perry nem tudja kiverni a fejéből volt pasiját, Orlando Bloomot, ugyanis amikor megtudta, hogy a színész tőle nem messze élvezi jól megérdemelt pihenését, rögtön repülőre ült, csak hogy találkozhasson vele.

Katy Dubajban volt, onnan pedig átruccant a Maldív-szigetekre, hogy találkozzon Orlandóval. A két hely mindössze pár órányi repülőútra van egymástól, így Katy mindenképp át akart ruccanni, hogy találkozzanak, ha már ilyen közel voltak egymáshoz

– nyilatkozta az E! Online-nak egy barát, míg egy másik ekképp fogalmazott:

Katy és Orlando nem vesztették el a kontaktot egymással, de jelenleg nincs köztük semmi komoly. Gyakran beszélnek, Orlando pedig megérti, hogy Katy milyen elfoglalt mostanában, így csak egy laza kapcsolatra futja.

A híreszteléseket egy harmadik informátor is megerősítette, mondván, hogy a két fél valóban kapcsolatban maradt a szakítás után is, ám az utóbbi időszakban még a korábbinál is többet beszélgettek egymással. Kapcsolatuk újrakezdésének híre egyébként már augusztusban is foglalkoztatta a sajtót, amikor az egykori szerelmesek közösen vettek részt Ed Sheeran Los Angeles-i koncertjén, de akkor sem álltak még készen újrakezdeni viszonyukat.

Tudod, az emberek jönnek-mennek az életben, én azonban szeretem közel tartani magamhoz azokat, akiket szeretek

– nyilatkozta a SiriusXM-nek adott egyik interjújában Katy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek