Starity

Justin Bieber tovább varratta magát

2018. január 10. 08:08   |   Szerző: LGrétii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi mással is indíthatnánk a 2018-as évet, ha nem azzal a hírrel, hogy Justin Bieber tetoválásgyűjteménye újabb darabokkal bővült.

hirdetés

A kanadai popsztár január 6-án új képet osztott meg rajongóival Instagram-profilján, melyen félmeztelenül, a jobb karján lévő új szerzeményekkel pózol. Az említett kép már most több mint 7 és fél millió lájkot hozott neki. A művek egy angyalt, egy órát és egy visszatérő motívumot, azaz rózsát ábrázolnak. A fotó Justin Bieber magángépén készült, miközben épp a Bibliát olvassa.

 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Az utóbbi időben a 23 éves énekes egyre jobban belefeledkezett a vallásba, jó tanácsokkal látja el rajongóit és régi kapcsolatait is igyekszik helyrehozni, amely alatt édesanyját Pattie Mallette-t és szerelmét, Selena Gomezt kell érteni, akivel hosszú idő elteltével jelenleg újra egy párt alkotnak.

Azt, hogy Justin még mennyi tetoválással fogja beborítani magát, előre nem tudhatjuk, azonban az kétségtelen, hogy szépen kidolgozott darabokról van szó, melyek jól mutatnak az énekes testén. Egyet biztosan kijelenthetünk: Justin jó úton halad és különösképp odafigyel arra, hogy rendben legyen a magánélete! Csak így tovább Bieber!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek