Starity

November végén jön az első „Channy”-csók!

2010. október 29. 12:12   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók már nagyon várták ezt a pillanatot. November végén minden valószínűség szerint elcsattan az első igazi csók a Sonny with a Chance-ben – Sonny (Demi Lovato) és Chad (Sterling Knight) között!

hirdetés
November végén jön az első „Channy”-csók!

Aki látott pár új részt a Sonny with a Chance-ből (magyar címén Sonny, a sztárjelölt) biztosan tudja, hogy a Disney-sorozat új, második évadjának központjában két ember áll: Sonny (Demi Lovato) és Chad (Sterling Kinght), illetve az ő szerelmük. A rajongók már azóta várják azt a bizonyos első, igazi csókót köztük, mióta elkezdtek randizni, s most itt a nagy alkalom! Sokan arra tippeltek, hogy csak a harmadik évadban csattan el a csók, de most kiderült: a második évad 21. részében kerül sor rá.

A két főszereplőt alakító Sterling Knight és Demi Lovato a valóságban nagyon jó barátok, már sokszor próbálták összeboronálni őket. Az más kérdés, hogy ez vajon előny vagy hátrány egy ilyen csókjelenet forgatásánál.

Az epizód címe Sonny with a Kiss, azaz – szó szerinti fordításban – 'Sonny egy csókkal'. Íme a tartalmi leírása a Disney Channel jóvoltából:

SONNY WITH A CHANCE – Sonny with a Kiss – Amikor egy interjúban szóba kerül az igazi, szenvedélyes csók, Sonny és Chad úgy érzik, végre meg kellene történnie. Erre biztatják őket a barátok és a rajongók is. Mindketten kicsit félnek attól, hogy mi fog történni, ugyanis mindenki azt szeretné, ha a műsor keretén belül csókolnák meg egymást. Ez ahhoz vezet, hogy a nagy nyomás alatt lévő Sonny beszél Chaddel a kapcsolatukról, és a köztük lévő kémiáról, miközben kénytelen eltöprengeni azon, hogy mi lesz, ha egyszer szakítanak. Időközben Nico és Grady azt hiszik, hogy az ideiglenes öltözőjüket szellemek szállták meg, mert furcsa zajokat hallanak... mindez a Sonny with a Chance új epizódjában, amely november 21-én, vasárnap látható, a Disney Channelen.

Sonny és Chad kapcsolata elég nehezen indult, hiszen Sonny a Tök Véletlen (eredeti címén So Random) című komédia tagja a sorozatban, Chad pedig a Mackenzie Falls című drámáé. A két sorozatot összeköti a közös stúdió, azonban rengeteg ellentét van köztük, s a folyamatos áskálódás még azután sem szűnik meg, hogy a Chad és Sonny randizni kezdenek. Sőt, Sonny munkatársai (akik egyben a legjobb barátai is) egyenesen undorítónak, árulásnak titulálják a kapcsolatot.

A Sonny és Chad (közös nevükön Channy) rajongók tehát bizonyára izgatottan várják a november 21-ét. Kedvüket addig is tovább fokozhatja az október ötödikén megjelent sorozathoz tartozó album.

Az eddig megjelent epizódképeket ezen a linken lehet megtekinteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek