Starity

Klippremier: Taylor Swift ft. Ed Sheeran, Future – End Game

2018. január 13. 11:11   |   Szerző: BLulu88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A huszonéves amerikai slágergyáros, Taylor Swift nemrégiben jelentette meg az Ed Sheerannal és Future-rel közös End Game című számához készült videoklipet.

hirdetés

Amerika legkedveltebb popénekesnőjének tegnap került fel a YouTube-csatornájára az End Game című dalához készült kisfilm, amely a legújabb albumán, a Reputationön kapott helyet. A dalban és így a klipben az énekesnő oldalán megjelenik még a híres rapper, Future, és a brit énekes, Ed Sheeran is. A visszajelzések szerint egyébként ez a videó lett az eddigi legjobb a Reputation-érából. 

A klip bemutatja, hányféle országban képes bulizni az éjszakában egy híresség. Taylor Swift tiszteletét teszi Miamiban, Tokyóban, és Londonban is. Emellett egy hajón táncol és egy luxusautóban furikázza be a várost a rapperrel, valamint sétál Tokyo utcáin és bejárja a tengerpartot, ahol kis idővel megjelennek a tűzijátékok is. A kisfilmből a motorozás sem maradhatott ki, és persze Taylor a táncgépet is kipróbálja. 

Sokan egyébként azt feltételezték, hogy az énekesnő mögötti egyik táncos Katy Perry, mivel az nagyon hasonlít az énekesnőre, ám a klipből kiderült, hogy a rajongók bánatára nem Katy jelenik meg a videóban.

Ha pedig kíváncsi vagy a klipre, nézd meg alább! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek