Starity

Testvérét gyászolja Amy Lee

2018. január 13. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő teljesen összetört, az alábbi posztban mesélt szeretett öccséről, aki epilepsziával küzdött.

hirdetés
Testvérét gyászolja Amy Lee
Fotó: Justin Higuchi

A nagy sikernek örvendő énekesnő tavaly tért vissza a rockzenei szintérre csapatával, a szintén sikeres Evanescence-szel, amit egy vadonatúj, különleges kiadvánnyal koronáztak meg. A vokalistának azonban nem indult jól a 2018-as év, ugyanis szerdán, január 10-én jelentette be Facebook-oldalán, hogy szeretett testvére, Robby távozott az élők soraiból. Amy néhány róluk készült közös fotó kíséretében hozta nyilvánosságra a tragédiát.

Ma búcsút kellett mondjak az egyik legjobb barátomnak, aki az egyik kedvencem volt a Földön, az én pótolhatatlan kisöcsémnek, Robbynak. Ha ismerted a családomat, akkor őt is ismerhetted. Ő volt a legjobb köztünk, mindenki kedvence, a mi hősünk. Olyan sok embert inspirált és befolyásolt. Hihetetlenül kedves, szeretetteljes, figyelmes, nagylelkű, szellemes, vidám és önzetlen ember volt. Imádta a zenét. Szerette az állatokat. Szerette az embereket. Minden másnál jobban szeretett minket, és ezt ki is mutatta. Robby hétéves kora óta súlyos epilepsziával küzdött, és ezért tudtuk, hogy az együtt töltött közös időnk nagyon értékes. Amikor együtt voltunk, minden egyes alkalommal elmondta, hogy mennyire szeret minket. Ha mindannyian így élünk, ne vesztegessük az időt. Jobban szeretem őt, mint valaha, és az életem hátralevő részében hiányozni fog. Mindig az életem része marad. Szép álmokat, Rob. Tudom, hogy a mennyben újra együtt leszünk, és az álmaimban látlak majd. 

– fűzte az alább látható fotókhoz.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek