Starity

Klippremier: Ansel Elgort – Supernova

2018. január 12. 19:07   |   Szerző: rammievengeance

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ansel Elgort nevét leginkább a mozivásznakról ismerhetjük. Láthattuk a Beavatott sorozatban mint Caleb Priorként vagy Bébiként, a 2017-es Nyomd, Bébi, nyomd! című filmben. Emellett zenei karrierje is jelentős - a minap pedig újabb klippel jelentkezett.

hirdetés

A Golden Globe-díjra jelölt színész az elmúlt évek során egyre több figyelmet fordított zenei karrierjére. 2016 környékén Ansolo névvel próbálkozott néhány saját mix elkészítésével, DJ-ként fellépett Japánban és néhány közreműködése is volt más feltörekvőben lévő zenészekkel. 2016 végén első önálló számát is megmutatta, amely a Home Alone címet viseli, majd a tavalyi év elején kiadta Thief című kislemezét, és a hozzá készült videóklipet is. Ezt követően két másik számmal jelentkezett, majd színészi kötelezettségei miatt egy időre háttérbe szorította zenei munkásságát.

Idén, január 3-én a Twitteren jelentette be, hogy hamarosan érkezik következő kislemeze Supernova néven, majd 10-én promozásba kezdett Instagramján, s a mai napon felkerült YouTube csatornájára a szám és a kisfilm is, ami egyébként Spotify-on is elérhető, illetve megvásárolható az iTunes applikációban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek