Starity

Mozit neveztek el Gal Gadotról

2018. január 17. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudni illik, hogy Gal Gadot számára sokat jelent hazája, Izrael, úgy tűnik, ez fordítva is így van: Felső-Nazarethben neveztek el mozit a világhírű színésznőről.

hirdetés
Mozit neveztek el Gal Gadotról
Fotó: Instagram/Gal Gadot

A Wonder Womant játszó szépséget ezzel nagy elismerés érte, mivel még nem neveztek el semmit róla, egészen a mai napig. Egész pontosan a mozi Felső-Nazarethben található, 1956-ban alapították a Bibliában is szereplő Nazareth szomszédságában. A város Észak-Izraelben van, körülbelül 50 ezren lakják. De visszatérve a mozira, a Gal Cinema nevet viseli, a lakók pedig már nagyon várják a megnyitást. Holnap meg is nyitja kapuit, elsőnek az izraeli rendező, Eran Riklis Shelter című thrillerjét mutatják majd be. 

Gal Gadot 2004-ben megnyerte a Miss Israel szépségversenyt, 2009-től pedig a Halálos iramban-filmekben láthattuk. Viszont csak 2016-ban robbant be a köztudatba, mikor a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában alakította az ikonikus Wonder Womant, a karakter nagy népszerűsége után pedig külön filmet is kapott, amely a tavalyi év egyik legnagyobb sikerfilmje lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek