Starity

Ismét összeáll a Jonas Brothers?

2018. január 17. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin, Joe és Nick közös zenekara öt évvel ezelőtt, 2013 oszlott fel, ám úgy tűnik, van remény az újrakezdésre.

hirdetés

Jonasékat valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen a 2000-es években kétségkívül odavolt értük minden lány – és miért is ne lettek volna? A fivérek nemcsak kellemes megjelenésükkel, hanem tehetségükkel is meglágyították a szíveket, és még annál is többet törtek össze, amikor úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Míg a legidősebb testvér, Kevin kihátrált a rivaldafényből és családot alapított, addig öccsei, Joe és Nick továbbra is a zenei pályán maradtak – előbbi jelenleg a DNCE élén szórakoztatja a közönséget, utóbbi pedig szólóénekesként tevékenykedik. Jó hír a rajongók számára, hogy a srácok hosszú évek elteltével a közelmúltban ismét aktiválták közösségi fiókjaikat, ami arra enged következtetni, hogy „szakításuk” ötéves évfordulóján újra összejönnek, hogy valamit ismét együtt tegyenek le arra a bizonyos asztalra.

A rajongók természetesen kitörő örömmel fogadták a testvérek közös visszatérésének hírét, az érintettek azonban egyelőre nem szólaltak fel azt illetően, hogy valóban ismét összeállnak-e.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek