Starity

Katy Perry: „Soha nem volt még plasztikai műtétem”

2018. január 18. 21:09   |   Szerző: LGrétii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt már rengeteg alkalommal megvádolták azzal, hogy több plasztikai műtéten is átesett, azonban ő most vallott a témával kapcsolatban.

hirdetés

Embed from Getty Images

Katy Perry előszeretettel váltogatja haja színét, hosszúságát és az extrém sminkeket sem veti meg. Állítása szerint azonban még soha nem szabatta át egyetlen testrészét sem.

Soha nem volt még plasztikai műtétem. Voltak lézeres kezeléseim és ráncfeltöltő injekcióim a szemeim alatt – amit egyébként mindenkinek ajánlok, aki megoldást szeretne találni a szem alatti karikákra –, de mindenem igazi. Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy mű vagyok, de ez nem számít

– nyilatkozta Katy a Refinery29 oldalanak.

Az énekesnő támogatja az efféle beavatkozásokat, ha valaki arra használja fel őket, hogy felturbózza vele önbizalmát:

El kellene hagynunk a negatív megbélyegzést a plasztikai kezelésekkel kapcsolatban. Persze, mindig maradj a valódi önmagad, de ha valaki szebb orrot szeretne, amitől jobban érzi magát és jobban tetszik neki úgy a profilja, akkor csinálja! Tedd azt, ami boldoggá tesz! Maradj valódi, de tedd meg csajszi!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek