Starity

Tom Felton: „Nem volt gyerekkorom”

2010. október 29. 16:04   |   Szerző: agicaa9412

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Semmi sem adhatja vissza a gyerekkoromat, amit a Harry Potter vett el” – nyilatkozta Tom egy sajtótéjákoztatón.

hirdetés
Tom Felton: „Nem volt gyerekkorom”

Tom Felton végre kibújhatott Draco Malfoy szerepéből, és már a haja és a szemöldöke sem fehér, ráadásul napozni is kifeküdhet. Tom végre szabadnak érzi magát.

„Azt hiszem, a világ azt várja tőlünk, hogy egy kicsit belepusztuljunk a Harry Potter-széria végébe, hiszen több mint 10 éven át ez volt az életünk. Igen, Daniel és Rupert még sírtak is, de nekem ambivalens érzéseim vannak. Kicsit szomorú vagyok, ugyanakkor rendkívül izgatott” – mondta Tom egy sajtótájékoztatón.

„Az elmúlt tíz évben elvesztettük a szabadságunkat. Én még a hajszínemet sem változtathattam meg, nem mehettem napra, nem utazhattam akárhova, és kizárt dolog volt, hogy olyan szuperveszélyes dolgokat csináljak, mint például a síelés. Természetesen színészként sem igazán volt alkalmunk túl sok projektben kipróbálni magunkat, hiszen a Harry Potter szinte minden energiánkat felemésztette, ráadásul a szerződés is kötött bennünket.”

Tomnak korán felkellett nőnie, így 23 éves létére már komoly tapasztalattal rendelkezik.

„Sokkal jobb a hírnévről álmodni, mint ténylegesen híresnek lenni. Persze, klassz érzés, amikor egy premieren ezrek sikítozzák a neved, de tudod jól, hogy ez nem igazi dolog, ez nem neked szól... meg kell találnod hát önmagadat ebben a káoszban, ami nem mindig könnyű. Sokan ezért nyúlnak pótszerekhez vagy járnak pszichológushoz.”

És a pénz? A Harry Potter-milliárdokat többen irigylik, mint magát a hírnevet.

„Persze, a pénz remek dolog, nyilván. De a gyerekkorom nem olyan dolog, amire csak úgy egyszerűen árcímkét lehet ragasztani. Nem jó érzés, amikor hiába van pénzed, egy idő után már nem fog boldoggá tenni... annyi mindent adtál már fel.”

Ezek ellenére Tom boldognak mondja magát, hogy részese lehett egy ilyen nagyszerű filmnek, mint a Harry Potter. Óriási lehetőségnek tartja, hogy a pénz mellett barátokat és tapasztalatot is szerzett. Ugyanakkor boldog, hogy újra „szabad” lehet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek