Starity

Izgalmasnak ígérkezik a Shadowhunters harmadik évada

2018. január 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig két hónap múlva tér vissza a Freeform képernyőjére a méltán népszerű Shadowhunters, amely bizony már a harmadik évadával várja a nézőket. A fantasy készítői az elmúlt héten több érdekességet is megosztottak a rajongókkal.

hirdetés
Izgalmasnak ígérkezik a Shadowhunters harmadik évada
Fotó: Freeform

A vártnál hamarabb, március 20-án kerül bemutatásra a Cassandra Clare könyvsorozatán alapuló Shadowhunters. Az új premierdátumon kívül sokáig nem árultak el részleteket a széria készítői, így csak találgathattunk, mi lesz kedvenc árnyvadászainkkal, Claryvel (Katherine McNamara), Jace-szel (Dominic Sherwood) és a Lightwood testvérekkel (Emeraude Toubia, Matthew Daddario). Ezen a héten viszont lehullt a lepel egy castinghírről, továbbá megosztottak egy újabb előzetest és a sorozat kiegészített intróját. 

Ahogyan a második évadban Jonathan (Will Tudor) megjelenését várták tűkön ülve, akik a könyvet olvasták, úgy ezúttal mindenki Jordan Kyle felbukkanásáért áhítozott. Az imák bizony meghallgatásra találtak, ugyanis nyilvánosságra hozták, hogy a fiút A visszatérők egyik szereplője, Chai Hansen fogja életre kelteni.

Fotó: Entertainment Weekly

A hírt videón, a sorozat Simonját alakító Alberto Rosende segítségével jelentették be.

Chai később egymaga jelentkezett az örömteli hírrel.

Hosszas várakozás előzte meg az újabb előzetes kiadását, amire a héten sor is került. A trailer alapján az izgalmas folytatás garantált; bár az Inkvizítor (Mimi Kuzyk) állítja, a legnagyobb ellenség – Valentine (Alan Van Sprang) – le lett győzve, ám hamar kiderül, hogy minden eddiginél nagyobb fenyegetés előtt állnak a New York-i Intézet lakói. Feltűnik ugyanis Lilith (Anna Hopkins), a démonok anyja, akinek eltökélt szándéka bosszút állni az árnyvadászokon azért, amit Jonathannel tettek. 

A hétvégén megosztották a sorozat legújabb intróját, amelyben feltűnik a Maia Robertset alakító Alisha Wainwright is, ami nem meglepő, hiszen az ősszel nyilvánosságra hozták, hogy kedvenc vérfarkaslányunk rendszeres szereplő lesz a folytatásban. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek