Starity

Logan Paul dramatikus videóval tért vissza a YouTube-ra

2018. január 25. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy havi bevételét, avagy egymillió dollárt jótékonysági célra ajánlott fel.

hirdetés

Logan Paul megtörte a közösségi média csendjét a múltkori durva botránya után: a japán „öngyilkos”-erdőben lefilmezett egy hullát közelről és feltöltötte csatornájára. Paul nemcsak ezzel húzta ki sikeresen a gyufát, hanem az ország kultúráját is sikeresen semmibe vette, miután kisegítő helyett az utcán feltűnősködött.

Az óriásbébi vlogger első körben első hibáját akarta ellensúlyozni, ezért egy nagylelkű felajánlással, egymillió dollárral támogatta az öngyilkosságot megelőző szervezeteket az USA-ban. Ha ez nem lenne elég, egy hétperces videóban hívja fel a figyelmet a problémára – bár a dramatikus zenei aláfestő most sem maradhatott el.

Videójához már magyar felirat is elérhető, így akinek szükséges és kíváncsi a mondanivalójára, az kapcsolja be a sávot, de felhívjuk a figyelmet, hogy rengeteg a félrefordítás benne.

Szerintetek jár neki a második esély? Osszátok meg gondolataitokat kommentben!

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek