Starity

Első gyermekével várandós Cher Lloyd

2018. január 25. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit X-Factor egykori versenyzője, Cher Llyod és férje, Craig Monk szülői örömök elé néznek.

hirdetés

Instagram-oldalán keresztül tudatta rajongóival Cher Lloyd, hogy az utóbbi időben nem véletlenül volt csend a háza táján, ugyanis öt hónapos terhes, s a pici előreláthatólag májusban fog megszületni; továbbá a gólyahír mellett azt is megosztotta a 24 éves előadó, hogy az idei évben új zene is várható tőle. A brit énekesnő 2013 novemberében fogatott örök hűséget szerelmének, Craig Monknak.

Tudom, hogy egy ideje nagy volt a csend körülöttem, szerettem volna megragadni ezt a lehetőséget és elmondani, mi is történt az elmúlt évben. Úgy döntöttem, kis időre elvonulok a nyilvánosság elől, hogy arra összpontosítsak, ami igazán fontos, és majd visszatérjek ahhoz, amit őszintén szeretek. Mint az tudjátok, a zene és az éneklés az, ahol minden elkezdődött számomra, ez az, ami igazán boldoggá tesz, és szeretnék egyszer újra visszatérni erre a boldog helyre, belépni a stúdióba és csak arra koncentrálni, hogy jó zenét csináljak nektek.
Annyira boldog vagyok, hogy bejelenthetem, mostanra rengeteg csodálatos dalt rögzítettem (alig várom, hogy megosszam veletek!), de van még egy ok, amiért ma nektek írok, nagy örömmel jelentem be, hogy a férjem, Craig és én első közös gyermekünket várjuk, aki májusban fog megszületni!!! Annyira boldogunk vagyunk, hogy megoszthatjuk ezt a hírt veletek. Szeretett családom, támogató csapatom és a zene - amin nagyon keményen dolgoztam, és, amit büszkén fogok megmutani nektek valamikor később az idei évben - jelentétében új fejezet kezdődik az életemben és annyira izgatott vagyok emiatt.
Köszönöm mindannyiótoknak, hogy olyan türelmesek vagytok, nagyon elfoglalt voltam, de ígérem, megéri várnotok! Annyira izgatott vagyok, hogy még mi mindent tartogat számomra 2018, és alig várom, hogy újra találkozzunk! Puszi, Cher

– olvasható a kép mellé írt bejegyzésében.

 

Cher Lloyd (@cherlloyd) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek