Starity

Leforgatták a Bűnös Chicago 100. epizódját

2018. február 06. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lángoló Chicago testvérsorozata 2014-ben indult hódító útjára, napjainkra pedig a nézők egyik kedvence lett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a stáb ma forgatta le a 100. epizódot.

hirdetés

A Bűnös Chicagó című sorozat vilegszerte hatalmas sikereket ér el, a mai nap azonban igencsak különleges a stáb számára, ugyanis ma forgatták le a széria 100. epizódját, amit kellően meg is ünnepeltek. Az egyik főszereplő, Jesse Lee Soffer Instagram-oldalán ejtett szót a különleges eseményről, továbbá köszönetet mondott a rajongóknak, akik folyamatosan figyelemmel kísérik a dolgok alakulását.

Éppen most kezdtük el a 100. epizód forgatását! Mindenkinek ölelés jár!! Annyira jó, el sem hiszem, hogy már itt tartunk. Hatalmas hálával tartozunk minden egyes rajongónak, aki a kalandjaink során velünk volt.

– fűzte hozzá egy forgatáson készült képhez.

 

Jesse Lee Soffer (@jesseleesoffer) által megosztott bejegyzés,

A rendőrség, valamint a különleges helyzetekben helytálló nyomozók életét bemutató sorozat jelenleg az ötödik évadnál tart, így a már jól ismert karakterek mellett új szereplőkkel is egyaránt megismerkedhettünk. Mindezeken felül, ez az első olyan évad, amelyben Sophia Bush már nem látható, ugyanis a színésznő a negyedik évad befejeztével személyes okokra hivatkozva távozott a sorozatból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek