Starity

Érkezik a Valami Amerika 3.

2018. január 27. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 15-én érkezik a mozikba a Valami Amerika harmadik része, amelyet hatalmas várakozás előzött meg. A filmről az egyik főszereplő, Pindroch Csaba mesélt.

hirdetés

Az idei év egyik legjobban várt magyar alkotása minden bizonnyal a Valami Amerika harmadik része, amelyre már nem kell sokat várnunk. A Kincsemet is rendező Herendi Gábor legújabb filmje február 15-én érkezik a mozikba, így a visszaszámlálás elkezdődött.

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? (Port.hu)

A TV2 reggeli műsorában, a Mokkában a műsorvezetők faggatták a filmsorozat egyik főszereplőjét alakító Pindroch Csabát, aki elárulta, mire számíthatunk a vígjáték harmadik részében.

Én megnéztem az első három percet a szinkronnál és majd' felborultam, úgy röhögtem! Mondom, Gábor, figyelj, ha csak ennyi a humoros benne, akkor már megérte. Azt mondja, Csaba, végig ilyen.

A színész hozzátette, olyan dolgok történtek a forgatások során, amiket szinte elhinni sem akart, így ezekre a napokra egészen biztosan örökké emlékezni fog. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek