Starity

Meryl Streep is szerepet kapott a Hatalmas kis hazugságok új évadában

2018. január 29. 11:11   |   Szerző: rensiik

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha azt gondoltad, a sorozat már nem okozhat meglepetést a szereplőgárdával kapcsolatban, tévedtél. Az HBO bejelentette, hogy az Oscar-díjas színésznő szerepelni fog a második évadban és jól megkeveri a történetet.

hirdetés
Meryl Streep is szerepet kapott a Hatalmas kis hazugságok új évadában
Fotó: HBO

Vigyázat! Ha nem láttad az első évadot, akkor ne olvass tovább, mert fontos részletek derülnek ki!

Meryl Streep, Mary Louise Wright karakterét fogja életre kelteni, aki Celeste Wright (Nicole Kidman) anyósa, és édesanyja Perry Wrightnak (Alexander Skarsgård), aki az első évad utolsó részében meghalt.  Mary Louise a fia halála után ellátogat Monterreybe, ahol az unokái is élnek, mivel a nő válaszokat akar találni a fia halálával kapcsolatban – olvasható az HBO ismertetőjében. A második évadban Celeste nagyon megviselt lesz a férje elvesztése miatt, de elhatározza, hogy harcol a családjáért, és megtalálja azt a nőt, aki egykor volt. 

A sorozat második évadát hivatalosan tavaly decemberben jelentették be. Nicole Kidman és Reese Witherspoon, akik a sorozat producerei is egyben, az egyedüliek a főszereplők közül, aki megerősítették a visszatérésüket. A csatorna természetesen azt reméli, hogy a legtöbb szereplő visszatér.

Tavaly februárban debütált a sorozat, ám azóta bezsebelt nyolc Emmy-díjat és a közelmúltban négy Golden Globe-díjat is. Meryl Streep 2004-ben Emmy-díjat kapott szintén egy HBO-s minisorozatban, az Angyalok Amerika című filmben nyújtott alakításáért. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek