Starity

Karrierje nehézségeiről mesélt Floor Jansen

2018. február 01. 14:02   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland énekesnő hamarosan visszatér a színpadra, most azonban arról mesélt, hogy karrierje kezdetén milyen is volt számára nőként helyt állni egy metálbandában.

hirdetés
Karrierje nehézségeiről mesélt Floor Jansen
Fotó: Steve Brown

Floor Jansen 1997-ben lett az After Forever énekesnője, mely csapatot egészen a 2009-ben bekövetkezett feloszlásukig erősített. A vokalista csodálatos dalszerző hírében áll, a metálzene palettáján pedig igencsak kimagasló helyet foglal el, különleges hangszínének köszönhetően. Természetesen a mai napig is vannak olyan rajongók, akik megkérdőjelezik a nők jelenlétét a metálzenekarokban, ám mindez csupán erősebbé teszi a hölgyeket az ellenkező nemmel szemben.

Floor is kapott már az évek során hideket-meleget a közönségtől, most azonban arról számolt be egy Teamrocknak adott interjújában, milyen helyzetekkel kellett szembenéznie, amikor egészen fiatalon kellett színpadra lépnie. Többek között szót ejtett arról, hogy az emberek akkoriban soknak tartották, hogy nő álljon egy metálzenekar élén, s ezért számtalanszor érték őt különböző atrocitások.

Már sem a dátumra, sem pedig a helyszínre nem emlékszik, de a mai napig is élénken él benne, hogyan is zajlott le egyik vitája egy ismeretlen férfivel:

Ez a fickó állandóan hülyeségeket kiabált nekem, és nem volt hajlandó hallgatni. Végül azt mondtam: »Látom, hogy nagyon nagy szád van, akkor miért nem jössz és mondod el ezeket a dolgokat a műsor után, egyenesen az arcomba?«

– elevenítette fel az ominózus esetet. Majd hozzátette, hogy valójában a színpadról üvöltözött a részeg férfire, aki a továbbiakban egy szót sem mert szólni, ugyanis Jansen kijelentette, hogy az ilyen személyek egyáltalán nem érdemlik meg a figyelmét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek