Starity

Öngyilkos lett Mark Salling

2018. január 30. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Úgy tűnik, nem bírta a rá nehezedő nyomást a Glee egykori sztárja, és ma véget vetett életének.

hirdetés

Mark Salling karrierje – és vele együtt élete – 2015 decemberében indult el a lejtőn, amikor is gyermekpornográf tartalmakat találtak az otthonában lévő számítógépen. Természetesen eljárás indult ellene, munkáit visszamondták, így igen szorult helyzetbe került. Ha mindez nem volna elég, 2016-ban kiderült, hogy nemi erőszakért is felelnie kell, 2017 őszén pedig bűnösnek találta a bíróság.

A 35 éves színész márciusban kezdte volna meg letöltendő börtönbüntetését, ám nem látva értelmét életének, úgy döntött, inkább a halált választja egy cella helyett. Az E! Online értesülései szerint Mark holttestére ma reggel, 8 óra 50 perckor találtak rá a San Fernando-völgy északkeleti részén.

Megerősíthetem, hogy Mark Salling ma, a kora reggeli órákban elhunyt. Kedves, szerethető ember volt, hatalmas kreativitással, aki mindent megtett annak érdekében, hogy vezekeljen a múltban elkövetett súlyos hibáiért. Édesanyja, édesapja és fivére maradt utána, akik nagyra értékelik a feléjük tanúsított támogatást, és arra kérnek mindenkit, tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben az időszakban

– nyilatkozta ügyvédje, Michael J. Proctor.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek