Starity

A nyílt utcán kezdtek táncolni a Szólíts a neveden sztárjai Olaszországban

2018. február 01. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Armie Hammer és Timothée Chalamet az Oscar-jelölt Szólíts a neveden című film európai sajtótájékoztató turné utolsó állomásához érkeztek, majd egy kis szünetet tartottak, hogy kiengedjék a fáradt gőzt.

hirdetés

Minden a film vetítésével kezdődött Cremában, Olaszországban – egy idilli faluban Milánó közelében –, ahol a filmet forgatták. A bemutatóra egy árva lélek sem jelent meg a két sztáron kívül, ezért úgy gondolták, egy kicsit felpezsdítik a levegőt a városban.

Armie Hammer felhívta a rajongók figyelmét a közelmúltban újraélesztett Twitterén:

Nőlj fel Crema... éjfélkor találkozunk. Bárki piával vagy hangszóróval ölelést kap.

A színész pedig betartotta ígéretét. Aznap éjjel a város központjában a rajongók meglepődtek, amikor Timothée Chalamet, Armie Hammer és a rendező, Luca Guadagnino, kiugrottak egy autóból a Psychedelic Furs Love My Way című számát játszva, mely a nagy sikerű filmjükben is felhangzott.

Ez a pillanat emlékeztethet a film néhány jelenetére, amikor Elio (Timothée Chalamet) figyeli a táncoló Olivert (Armie Hammer) egy forró nyári estén, vagy amikor az utolsó közös estéjükön találkoznak néhány helyi fiatallal, akik a saját autójukból szóló zenére táncolnak.

 

A post shared by Valentina B. (@valewoods) on

Egy rajongó így ír az estéről az Instagram-profilján a megosztott videó mellé: 

Szó szerint táncoltam Timothée Chalamettel, Armie Hammerrel és Luca Guadagninoval a Love My Way-t hallgatva a Psychedelic Furstól. Életem legjobb éjszakája. Köszönöm @ tchalamet @armiehammer

Ebben a Twitteren megosztott videóban pedig az előre beígért ölelést is láthatjuk.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek