Starity

Klippremier: Lights – We Were Here

2018. február 05. 12:12   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb kisfilmet forgatott a kanadai énekesnő - ezúttal a We Were Here című szerzeményéhez készült videoklip.

hirdetés

Tavaly szeptemberben jelent meg Lights negyedik nagylemeze, mely kétségkívül karrierje eddigi legösszetettebb darabja. A Skin & Earth cím ugyanis nemcsak egy albumot takar, hanem egy hat részből álló képregénysorozatot, melyet az énekesnő maga rajzolt és írt. Eddig a lemezen hallható dalok közül négyhez készült kisfilm, ma pedig a We Were Here videója is elérhetővé vált.

A klipek szorosan kötődnek a képregények cselekményekhez, egy-egy részletet mesélnek el: többnyire a főhősnő, En viharos kapcsolatáról. A We Were Here is ezzel a témával foglalkozik. A közel négyperces videóban a történetnek az a részlete elvenedik meg, mikor En bosszút áll szerelmén, Priesten, akit egyébként Lights férje, Beau Bokan alakít.

Mióta zenélek, az imidzsem része volt, hogy aranyos, kedves dalokat írtam, mindenki ezt várta tőlem. Ezzel a képregénnyel egy alteregót is alkottam magamnak, En-t, és így már megtehettem, hogy vadabb legyek, dühösebb dalokat is előadjak – magyarázta Lights egy interjúban, aki valóban egy új oldalát mutatta meg új albumával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek