Starity

Holtan találták Kim Cattrall testvérét

2018. február 05. 19:07   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York sztárja, Kim Cattrall a nyilvánossághoz fordult segítségért, hátha könnyebben megtalálják eltűnt testvérét. Sajnos azonban nem sikerült élve megtalálni.

hirdetés

Február negyedikén Kim Cattrall közösségi oldalain keresztül kérte az emberek segítségét eltűnt testvére, Chris megtalálásához, akiről január 30-a óta semmit sem hallottak. Öccse iratok, lakáskulcs és telefon nélkül tűnt el otthonából, az ajtók is nyitva álltak. A színésznő azt mondta, hogy ez nem vall testvérére, soha nem hagyná így otthonát, és személyes tárgyai nélkül sem menne sehová, valamint hét kutyáját sem hagyná magára. Egy nap sem telt el kétségbeesett segélykérése óta, szomorú hírt közölt az 61 éves színésznő: szeretett öccsét holtan találták. A rendőrség nyomoz az ügyben.

Jómagam és családom nagy szomorúsággal jelentjük be szeretett fiúnk és testvérünk, Chris Cattrall váratlan halálát. Kérjük, tartsátok tiszteletben magánéletünket, azonban köszönjük mindenkinek a támogatást és szeretetét ebben a nehéz időszakban.

 

Kim Cattrall (@kimcattrall) által megosztott bejegyzés,

Nyugodjon békében! Őszinte részvétünk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek