Starity

Albumpremier: Craig David: most vagy soha!

2018. február 06. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Január 26-án jelent meg Craig David hetedik stúdióalbuma, a The Time Is Now

hirdetés
Albumpremier: Craig David: most vagy soha!
Fotó: Sony Music

A lemezre a 36 esztendős énekes meglehetősen illusztris vendégeket hívott meg: a közreműködők között találjuk a Bastille-t, GoldLinketJP Coopert, AJ Tracey-t és Ella Mait is. A The Time Is Now két évvel követi a Following My Intuition anyagot, és a felvezetésében olyan nótáknak jutott kulcsszerep, mint a Heartline, az I Know You és a Live In The Moment.

Utóbbi szerzeményről a következőket nyilatkozta az előadó:

Alig vártam, hogy kiadjuk a kezeink közül ezt a dalt, mivel nagyon jól kifejezi az élethez való hozzáállásom; hogy mennyire elkezdtem értékelni a pillanatban élést, miután rájöttem, hogy akkor és ott történik az összes móka és csoda. Amit a legjobban szerettem ebben a trackben, az az, hogy egy olyan tehetséges rapperrel dolgozhattam együtt, mint GoldLink. Nem csak a hangulat volt hihetetlen a stúdióban, hanem az érzés is, hogy összekapcsolódhattam egy olyan művésszel, akinek a munkásságát már régóta követem, és aki mikrofonnal együtt és anélkül is egy csodálatos emberi lény. Nagyon izgatott vagyok, hogy az emberek végre hallhatják a végeredményt és jó hangosan bömböltethetik!

A teljes lemez koncepciójával kapcsolatban sem árul zsákbamacskát az énekes:

Ha az utóbbi pár év megtanított valamire, az nem más, mint hogy egyetlen pillanat alatt megváltozhat minden. Amit felkínál az élet, abból kell kihoznod a legtöbbet. A hátam mögött hagyott időszakban több mélypont is akadt, éppen ezért nagyon hálás vagyok, hogy alkothatok, vagyis azt csinálhatom, amit a legjobban szeretek.

A The Time Is Now lemezt beharangozó dalok közül különösen a Bastille csapatával közös I Know You talált kedvező fogadtatásra: a szám Craig David egyik legsikeresebb szerzeménye lett, amely egyenesen a brit listák 10. helyéig repítette őt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek