Starity

Véget ér az Egyszer volt, hol nem volt

2018. február 08. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órája hivatalosan is bejelentették, hogy a népszerű sorozat a hetedik évad után befejeződik.

hirdetés
Véget ér az Egyszer volt, hol nem volt
Fotó: ABC

Az ABC sikersorozata 2011 óta ülteti a nézőket a képernyők elé, jelenleg pedig a hetedik évadot sugározzák. Ám kiderült, hogy a rajongók utoljára követhetik figyelemmel a mesebeli karakterek kalandjait. A széria készítői ugyanis bejelentették: a hetedik évaddal befejeződik a sorozat.

Hét évvel ezelőtt elindultunk, hogy létrehozzunk egy show-t a reményről, ahol még a legsötétebb időkben is lehetséges a boldog befejezés. De soha nem képzeltük el azt a boldog befejezést, ami mindannyiunkat érint – kalandok, romantika, mágia és remény. Hálásak vagyunk a brilliáns munkatársainknak – az alkotóknak, a stábnak és az íróknak, valamint partnereinknek –, akik ezt az utat lehetővé tették. De leginkább a rajongóinknak szeretnénk köszönetet mondani. A hűségük és az odaadásuk valódi mágia volt a Once Upon a Time mögött. Reméljük, hogy csatlakoznak majd hozzánk az utolsó néhány órában, amikor újabb kalandra utazunk az Elvarázsolt Erdőbe.

– idézi a készítők szavait az Entertainment Weekly.

Az utóbbi években egyébként számos főszereplő hagyta el a stábot, helyükre pedig megannyi új szereplő érkezett, de olyan is akadt, aki a távozását követően visszatért a kamerák elé. Az Egyszer volt, hol nem volt utolsó része valamikor májusban kerül képernyőre, bár Adam Horowitz elárulta, hogy tervben volt a nyolcadik évad leforgatása, de végül elvetették az ötletet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek