Starity

Selena Gomez ismét rehabra ment

2018. február 07. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rehabilitációs központban erősödik Selena Gomez: mi történhetett vele?

hirdetés
Selena Gomez ismét rehabra ment
Fotó: Bad Liar / Selena Gomez

Selena Gomez mindig kiállt a mentális egészség fontosságáért, és nyíltan felvállalta a küzdelmeket, amiket magával kell megvívnia. Az énekesnő a legfrissebb hírek szerint ismét rehabra ment: ezúttal a luxusközpontot, a Privé-Swisst választotta Connecticutban, New Yorkhoz közel.

Itt egy különleges wellness-kezelésen vesz részt, amely segíti visszaállítani az egészséges mentalitásra és életszemléletre. 30 napos kezelés a PageSix információja szerint 120 ezer dollárba, avagy közel 31 millió forintba kerül.

Gomez először Arizónában volt hasonló kezelésen, még 2014-ben. Ezután Tennessee-ben vonult el huzamosabb időre, 2016-ban, miután félbehagyta Revival turnéját és depresszióval kellett kezelni.

Justin Bieber hol van ilyenkor? Az Independent állítása szerint az énekesnő mellett, aki ezúttal bármiben számíthat kedvesére.

A hírt Selena képviselője se megerősíteni, se tagadni nem kívánta.

Ha úgy érzed segítségre szorulsz, vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget, a krízishelyzetben lévők részére fenntartott ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek