Starity

Érkezik az élőszereplős Kim Possible

2018. február 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten jelentette be a Disney Channel, hogy élőszereplős film készül Kim Possible történetéből.

hirdetés
Érkezik az élőszereplős Kim Possible
Fotó: Disney

Újabb gyerekkori kedvenc mesénk kap élőszereplős feldolgozást; a Disney Channel ezen a héten hozta nyilvánosságra, hogy megkezdték a castingot a Kim Possible-filmhez.

Az eredeti sorozat 2002-ben kezdődött, 84 epizód után, 2007-ben fejeződött be, továbbá két animációs film is készült belőle.

A történet főszereplője Kim Possible, egy átlagosnak tűnő gimnazista lány, aki újra és újra megmenti a világot a gonoszoktól. Ezt nem egyedül teszi; barátja, Ron Stoppable, a fiú csupasz vakondpatkánya, Rufus és a számítógépes zseni, Wade mindig a segítségére állnak.

Hamarosan a mozivásznon láthatjuk viszont régi kedvenceinket I Fotó: Disney

A Variety információi szerint a film forgatókönyvét az eredeti sorozat alkotópárosa, Mark McCorkle és Robert Schooley fogja írni, hozzájuk csatlakozik Josh Cagan. Schooley – Zanne Devine mellett – továbbá executive producere is lesz a filmnek, amelyet Adam B. Stein és Zach Lipovsky rendeznek majd.

Mark és Bob olyan karaktert alkottak, akiben világszerte barátot találtak a gyerekek. Egy átlagos lányét, aki az iskolán kívüli idejében keresztbe tesz a gazembereknek. Habár Kim Possible bármit meg tud tenni, a gyerekek és a fiatalok rájöttek, hogy ez a vöröshajú lány pont olyan, mint ők.

– árulta el Adam Bonnett, aki szintén részt vesz a projektben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek