Starity

Új tetkóval nyomul Cristina Scabbia

2018. február 12. 21:09   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olasz Lacuna Coil frontasszonya nagy állatbarát, van kutyája és egy fekete macskája is. Utóbbi állatkája iránti szeretetét ezúttal egy tetoválással is megerősítette.

hirdetés
Új tetkóval nyomul Cristina Scabbia
Fotó: Facebook/Cristina Scabbia Official

Cristina Scabbia tegnapelőtt látogatott el abba a milánói szalonba, ahol első tetoválását és piercingjeit is csináltatta.

Mint tudjátok, imádom a macskákat. Olyan dolgot akartam, amely egyszerre szimbolizálja a függetlenséget, a szeszélyt és a gyengédséget. Valami kifejező és sötét ábrát szerettem volna

– írta a kép mellé a 45 éves énekesnő, majd így folytatta:

Amikor először láttam ezt a »kissrácot«, azonnal beleszerettem. Nehezen hagyom otthon, ha turnéra indulok, így viszont mindig velem lehet. A fekete macskákat gyakran megbélyegzik a hülye emberek. Úgy gondolják, szerencsétlenséget hozhat. A tetoválásommal védelmembe vettem őket!

Kitért arra is, hogy miként vélekedik azon nézetekről, hogy a tetoválás csak divat, és tönkreteszi az emberek bőrét. Cristina szerint aki így gondolkodik, inkább ne beszéljen róla, tartsa meg a véleményét. Szerinte a tetoválás egy művészet, az önkifejezés egyik formája – neki négy is van, az elsőt 1992-ben varratta magára.

Az énekesnő egyfajta terápiának is szánta a különleges ábrát, ugyanis a 2017-es év nem alakult túl kedvezően a déli szépség számára. Még szinte fel sem ocsúdott édesapja, Dario 2016-os halála után, tavaly májusban a Slipknot-gitáros Jim Roottal 13 éve tartó kapcsolata is véget ért, ősszel pedig szeretett édesanyját, Francescát is elveszítette.

Íme a kész mű:

 

A post shared by Cristina Scabbia (@cristinascabbia) on

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek