Starity

Válik Jennifer Aniston és Justin Theroux

2018. február 16. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár két év házasság után döntött a válás mellett, de nincs harag köztük.

hirdetés

Embed from Getty Images

A pár már tavaly év végén megegyezett, hogy szeretettel, de különválnak útjaik. Bár konkrét indokot nem neveztek meg, annyit elárultak, hogy továbbra is barátok maradnak.  A közleményükben arra is kitérnek, hogy legszívesebben titokban tartották volna a dolgot, de nem szerették volna, ha találgatásokba kezdenek a lapok.

Két jóbarát vagyunk, akik eldöntötték, hogy különválnak, de megtartják a barátságukat. Normál esetben ez a privát ügyünk lenne, de ismerve a bulváripart, a spekulációkat elkerülve inkább elmondjuk közvetlenül az igazságot. Mindenekelőtt arra törekszünk, hogy megtartsuk a mély tiszteletet és szeretetet, amit egymás iránt érzünk

– állt az ABC Newshoz eljuttatott közleményben.

Jennifer Aniston és Justin Theroux a Hippi-túra című film forgatásán jöttek össze, majd rövidesen teljesen titokban össze is házasodtak 2015 augusztusában. Anistonnak ez volt a második sikertelen házassága. Az előző férjével, Brad Pitt-tel öt évig tartott a frigy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek