Starity

Fantasztikus hír a rajongóknak: jön az Utódok 3. része!

2018. február 18. 12:12   |   Szerző: KulcsárHanga

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók már régóta fantáziálnak az Utódok harmadik részéről, ám ábrándjaik egészen idáig nem lettek megerősítve sem a színészek, sem a Disney Channel által.

hirdetés

Minden rajongó szíve mélyén reménykedett abban, hogy viszontláthatja kedvenc karaktereit a képernyőn, lehetőleg minél hamarabb. Az Utódok 1. és 2. része között két év telt el, a rajongók pedig bíztak benne, hogy a készítők egy harmadik rész segítségével lezárják a második rész végén elvarratlanul hagyott szálakat.

Dove Cameron (filmbeli szerepe Mal) és a Disney Channel Instagram-oldaláról értesülhettünk először a hírről. Ugyan még csak egy kis ízelítőt kaptunk belőle, előzetesről még szó sincs, már tudhatjuk is a fő kérdést, amit fel fog vetni a film: Ki lehet Mal édesapja? Újabb megoldandó rejtély, vadonatúj kaland.

Biztosan tudhatjuk a filmről, hogy 2019 nyarán fog a képernyőre kerülni (Amerikában) – feltételezzük, hogy júliusban –, mint előző két társa.

 

A post shared by ♡DOVE♡ (@dovecameron) on

Remélhetőleg rövid időn belül a Disney Channel közzéteszi a stáblistát, amiben akár új nevek is lehetnek, amikre kíváncsian várunk, akárcsak a film első előzetesére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek