Starity

Egyre sikeresebb a Leander Kills új lemeze

2018. február 19. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly szeptemberben jelent meg a magyar metálzenekar második albuma, ami már a megjelenésének hetében is hatalmas népszerűségnek örvendett.

hirdetés

2017 szeptemberében hódította meg a világot a Leander Kills második nagylemeze, az Élet a halál előtt. A korong a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen már a megjelenésének első hetében bearanyozódott. Mindezeken túl, a srácok hírneve is egyre csak nő, ugyanis ismét esélyesek arra, hogy a Nem szól harang című dalukkal ők képviseljék Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Mindezek mellett sem panaszkodhatnak, hiszen jelenleg is az imént említett kiadványt népszerűsítik. Ennek kapcsán néhány perce tudósították rajongóikat, hogy lemezük hivatalosan is elérte a platina minősítést. A zenekar rajongói egyébként szombaton ismét A Dal keretein belül szurkolhatnak kedvenceiknek, hiszen a hét végén hivatalosan is eldől, hogy mely előadó tündököl majd Magyarország színeiben. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek