Starity

Jennifer Lawrence visszavonul

2018. február 23. 10:10   |   Szerző: beszótá

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű színésznő elmondta, hogy a filmvásznat inkább politikára cserélné. De mi lehet az oka?

hirdetés
Jennifer Lawrence visszavonul
Fotó: Jennifer Lawrence / Facebook

A 27 éves Jennifer Lawrence nem olyan rég bejelentette, hogy felhagy Hollywooddal. Szerencsére nem örökre hagyja ott a szakmát, de egy kis „szabadságra” van szüksége, hogy  másra koncentrálhasson. A színésznő az Entertainment Tonightnak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy a következő egy évben a filmek helyett inkább a politikával szeretne foglalkozni.

Jen szeretne másokat is arra buzdítani, hogy többet törödjenek a mindenki életét érintő politikával. Az elkövetkező időszakban fiatalokkal dolgozna együtt, és őket szólítaná meg, mert úgy gondolja, hogy ezt a korosztályt nem érdekli a politika. Lawrence nagyon elhivatott, harcolna a korrupció ellen is, elmondása szerint szeretné rendbe hozni demokráciát Amerikában.

Januárban már egy ohio-i középiskolába is ellátogatott, hogy beszéljen az ott tanuló fiatalokkal, és nemrég nők százezreivel tüntetett együtt, akik Trump ellen, illetve az egyenlő jogok mellett álltak ki. Mi szurkolunk neki, ugye? Mindenesetre nagyon fog hiányozni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek