Starity

Hivatalosan is visszatért Janelle Monáe!

2018. február 24. 18:06   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Dirty Computer címmel kerül a boltok polcaira Janelle Monáe várva várt visszatérő albuma.

hirdetés

Az egyedi sítlusáról és hangjáról híres Janelle Monáe legutóbb öt évvel ezelőtt örvendeztette meg rajongóit új albummal. A 2013-ban megjelent The Electric Ladyt mind a kritikusok, mind a rajongók a szívükbe zárták.

Az albumot népszerűsítő turné után az énekesnő visszavonult, de szerencsére csak a zenei karrierjét szüneteltette és nem tűnt el teljesen a nyilvánosság elől. Az elmúlt öt évben a rajongók olyan sikerfilmekben láthatták, mint A Számolás joga vagy az Oscar-díjas Holdfény. Janelle bizonyította, hogy nem csak a zenében állja meg a helyét, hanem a filmvásznon is. 

Az énekesnő már a tavaly rebesgette, hogy elkezdett dolgozni az új anyagon, de más konkrétumot nem árult el. Egészen a múlt hétig, amikor előzetes bejelentés nélkül megosztotta az új album futurisztikus előzetesét, lerántva a leplet a címéről.

Az ízelítő után Janelle nem váratta sokáig a rajongókat: egy héttel utána megosztotta a Dirty Computer borítóját, amivel egyidőben előrendelhetővé is vált az album, két új dal kíséretében.

Az album borítója

Az első két dalhoz, amit megosztott a nagyérdeművel, valamint az R&B műfajába sorolható és funkyelemekkel megspékelt Make Me Feelhez már videoklip is készült.

A Dirty Computer április 28-án jelenik meg és összesen 14 dalt fog tartalmazni.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek