Starity

Albumpremier: Bea Miller – aurora

2018. március 01. 13:01   |   Szerző: Nomiii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg 19 éves énekesnő már nagyon készült az új albumára, melyet végre múlt pénteken meg is jelentetett.

hirdetés
Albumpremier: Bea Miller – aurora
Fotó: Twitter @beamiller

Akiknek kevésbé ismert Bea neve, annak egy kis gyorstalpaló: az amerikai X-Faktor 2012-es évadában tűnt fel, ahol bejutott az élő show-ba. Nyerni ugyan nem tudott, csak a 9. helyet sikerült megszereznie, azonban a Hollywood Records-zal és a Syco Musickal kötött szerződésével a mai napig a köztudatban tudott maradni. Első albuma Not an Apology címmel 2015 nyarán jelent meg, olyan híres alkotásokat magábafoglalva, mint a Young Blood vagy éppen a Fire N Gold. 

A tavalyi évben kezdett dalokat megjelentetni második lemezéről, az Auroráról. Ugyan akkor még nem árulta el az album címét, azt csak az idei évben jelentette be. 2017-ben három ún. Chaptert tett közzé, mindegyikhez másik színt választva és mindegyikben három új dalt publikálva. Érdekesség, hogy míg más előadók egy albumról általában maximum 3-4 videoklipet adnak ki, addig Bea az eddig megjelent Chaptereken szereplő összes, azaz kilenc számhoz forgatott kisfilmet. A most véglegesített lemezre összesen 14 dal került végül fel, a legújabban megjelent felvételek klipjeiről még nem nyilatkozott az énekesnő.

Így jelent meg tavaly februárban a Chapter One: Blue, mely tartalmazta a Song Like You, Burning Bridges és I can't breathe dalokat. Ezután júniusban hozta nyilvánosságra a második, azaz Chapter Two: Red című EP-jét. Ez a kislemez olyan számokat foglalt magába, mint a Like That, Buy Me Diamonds és a Warmer. Az utolsó, a Chapter Three: Yellow tavaly ősszel, októberben látott napvilágot olyan zenével, mint a Repercussions, S.L.U.T. és a To the Grave

A korábban megjelent kilenc mellé most újabb öt dallal lepte meg a rajongókat, ezzel 14 dalosra bővítve az albumot. Cím szerint: Motherlove, Outside, Girlfriend, Bored és Crash&Burn, amin O'neill Hudson is segédkezett. 

A teljes dallista tehát sorrendben: 

  1. song like you
  2. burning bridges
  3. motherlove
  4. i can't breathe
  5. like that
  6. buy me diamonds
  7. outside
  8. girlfriend
  9. bored
  10. warmer
  11. repercussions
  12. S.L.U.T.
  13. crash&burn (feat. O'neill Hudson)
  14. to the grave (feat. Mike Stud)

A teljes albumot Spotify-on ezen a linken, míg iTuneson ezen a linken hallgathatod meg. Továbbá Bea YouTube-csatornáján is elérheted az összes dalt. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek