Starity

Mégsem semmisült meg Amy Winehouse összes kiadatlan dala!

2018. május 07. 18:06   |   Szerző: botond96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A korábbi hírekkel ellentétben, az elhunyt énekesnő kiadójának mégsem sikerült megsemmisítenie az össze kiadatlan felvételt.

hirdetés

A 2011-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt énekesnő halála után egykori kiadója, az Island Records, kiadott egy posztumusz albumot. A Lioness: Hidden Treasures névre keresztelt korongon Amy családja és egykori producere, Mark Ronson által összeválogatott kiadatlan dalok és demó-felvételek szerepeltek. Az album kiadása után a kiadó megsemmisítette az énekesnő összes kiadatlan felvételét, elkerülve, hogy halála után valaki hasznot húzhasson belőlük.

Most, hét évvel Amy halála után, a rajongók egy eddig soha nem hallott felvételen élvezhetik az énekesnő védjegyének számító egyedi hangját.

A My Own Way című dalt Gil Cang és James McMillan szerezték. Amy 2001-ben  mindössze 19 évesen énekelte fel a dalt, két évvel debütáló albuma a Frank megjelenése előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek