Starity

SECRET: Ji Eun távozik a csapatból?

2018. március 09. 17:05   |   Szerző: LightLady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnapelőtt került nyílvánosságra a megdöbbentő hír, miszerint a híres dél-koreai lánycsapat, a Secret egyik tagja, Song Ji Eun pereskedik ügynöksége ellen és komoly szándékában áll, hogy távozik a csapatból.

hirdetés
SECRET: Ji Eun távozik a csapatból?
Fotó: Soompi

2017. február 28-án került nyilvánosságra a sokakat megdöbbentő hír, miszerint az ismert dél-koreai lánycsapat, név szerint a Secret a végét járja, ugyanis Song Ji Eun fellázadt ügynöksége ellen. Mindezek ellenére a TS Entertainment tagadja a hírt.

A TS a mai nap viszont újabb információkat osztott meg a Secret rajongóival: 

A SECRET aktív csoportos tevékenységei során a tagok már kijelentették szándékukat, hogy szólóban is megcsillogtathasák tehetségüket. Mint a lányok vállalata természetesen támogatni is fogjuk őket ezekben az elképzelésekben. Ám sajnálatos módon volt olyan tag, akivel nem tudtunk kapcsolatba lépni, annak ellenére, hogy továbbra is volt egy érvényes szerződésünk. Ennek hatására felhívtuk a tagok figyelmét és megkértük őket arra, hogy teljesítsék a rájuk osztott feladatukat legjobb képességeik szerint. Ennek ellenére február 28-án a lányok egyike egy teljesen önálló döntést hozott, mégpedig hogy távozni kíván a formációból és kizárólag egyéni karriert szeretne építeni. 

Majd így folytatták: Megpróbáltunk a másik két lánnyal is kapcsolatba kerülni, hogy megkérdezzük őket is, megvitatták-e ezt a kérdést?! Később kiderült a megmaradt tagok szintén nem voltak tudomással csoporttársuk jövőbeli terveiről. Ez a bejelentés mindannyiunk számára meglepetés volt.

A vállalat végül kijelentette továbbra is folytatni szeretnék a SECRET elkövetkező munkásságait, ahogy az a tagok eredeti megállapodásában is szerepelt, persze csak akkor, ha a lányok is úgy döntenek meg szeretnék menteni a csoportot. A TS továbbra is hangsúlyozta készek támogatni a SECRET marketingját, valamint egyéni munkálatokat is, abban az esetben, ha a tagok hajlandóak lesznek rá. 

Abban az esetben, ha a formáció tagjai önálló tevékenységeket szeretnének folytatni anélkül, hogy ezt velünk is megbeszélnék, akkor szigorú jogi intézkedést kell bevetnünk ezért az illetlen viselkedésért. A jelek szerint egy tagnak komoly szándéka, hogy kilép az együttesből, ám ez még nem hivatalos! Minden kedves rajongótól, kik figyelemmel kísérik a lányokat, elnézést kérünk a kellemetlen információkért!

fejezte be nyilatkozatát a TS Entertainment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek