Starity

Újdonságok a Disney csatornán novemberben

2010. október 30. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben a Disney Channel rajongói sok új műsort láthatnak. Többek között a Disney vadiúj filmjét, a Den Brothert, illetve Hannah Montana-hetet is tart a csatorna.

hirdetés
Újdonságok a Disney csatornán novemberben

Nos, örülhet mindenki, aki szereti a Disney-t, mert sok újdonságot láthatunk  majd novemberben!

Hamarosan jön a Hannah Montana-hét, amely hétfőtől szombatig tart, és minden délután vetítenek le 5-5 részt, régi és új évadokból egyaránt.

November 13-án a Kick Buttowski: A külvárosi fenegyerek, 29-én pedig a Bosszú angyalai című sorozatokat kezdik vetíteni.

November 27-én egy új filmet fog a csatorna bemutatni, aminek Den Brother a címe. A Den Brother egy 2010-es eredeti, Disney csatorna által készített film, amelynek amerikai premierjét 2010. augusztus 13-án rendezték meg. Több ismerős arc fog benne játszani, például a Zeke és Luther sztárja, Hutch Dano, valamint a Sonny with a Chance Dakotája, Genevieve Hannelius. További főszereplő Kelsey Chow, ám ő nem mindenki számára ismerős.

Érdemes nézni a hétvégén a Disney Channelt, hiszen a varázslatos halloween műsorait láthatjuk, köztük a Varázslók a Waverly Place-ből vámpíros részét is, amelyben a Sok sikert, Charlie sztárja, Bridgit Mendler a vendégszereplő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek