Starity

Ecsetet ragadott Anette Olzon

2018. március 09. 17:05   |   Szerző: Laureen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anette Olzon sokoldalúságát többször bizonyította, most újabb területen mutatja meg tehetségét az énekesnő.

hirdetés

A Nightwish második frontasszonyaként ismertté vált Anette Olzon a csapatból történő távozását követően sem vesztegette az idejét: 2014-ben kiadta első szólóalbumát Shine címmel, elkezdett egy ápolóképző iskolát, amelyet tavaly fejezett be - s amikor nem zenével foglalkozik, egy helsingborgi kórház betegeit segíti a gyógyulás útján a svéd csillag.

Tavalyelőtt született meg a The Dark Element projekt, amelyben a Sonata Arctica volt gitárosával, Jani Liimatainennel dolgozik együtt Nettie, októberben piacra dobott első közös lemezük pedig kiváló kritikákat kapott. 

Személyes blogján Anette gyakran enged betekintést magánéletébe, megtudhattuk például, hogy keményen sportol a dalos pacsirta, remekül ért a divathoz is, most pedig kipróbálja magát festőként is. Nem ő az egyetlen metálénekesnő, aki vászonra viszi fantáziáját, hiszen Liv Kristine és a Delain frontlánya, Charlotte Wessels is e hobbinak hódol szabadidejében. 

Anette megmutatta egy művét, a készítés külöböző fázisaiban - kreativitásáról meggyőződhetünk az énekesnő blogján.

Fotó: Blog / Anette Olzon
Fotó: Blog / Anette Olzon
Fotó: Blog / Anette Olzon

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek