Starity

Spinoffot kap a The Originals

2018. március 09. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Még véget sem ért a sorozat, a készítők máris a testvérsorozaton dolgoznak.

hirdetés

Fotó: The CW

Április 20-án kerül képernyőre a Vámpírnaplók spinoffjaként indult The Originals című sorozat, melyet hazánkban A sötétség kora címmel követhetünk nyomon. A széria az eredeti vámpírcsalád, Mikaelsonék mindennapjait követi nyomon, ám a rajongók nagy bánatára a The CW úgy döntött, nincs már túl sok minden, amit ki lehet hozni a történetből, így az ötödik évaddal pont kerül annak végére.

Miután lezárult az anyasorozat, a Vámpírnaplók, felröppentek a pletykák egy újabb potenciális testvérsorozattal kapcsolatban, ám mindeddig nem érkezett ezzel kapcsolatos hivatalos megerősítés a csatorna részéről. A Variety azonban nemrég lehozta, miszerint a hírek igazak: újabb szereplők válnak ki a történetből – hogy továbbra is izgalomban tartsák e misztikus világ kedvelőit –, akik egy újabb spinoff keretein belül kerülnek képernyőre.

Az új széria főszerepében az Alaric Salzmant alakító Matthew Davist és a Hope Mikaelsont életre keltő Danielle Rose Russellt láthatjuk majd, mellettük pedig számíthatunk még Quincy Fouse, Jenny Boyd, Kaylee Bryant és Aria Shahghasemi felbukkanására is.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek