Starity

Interjú a 8. American Idol győztesével

2010. október 30. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai OK! magazin interjút készített Kris Alennel, a 8. American Idol győztesével.

hirdetés
Interjú a 8. American Idol győztesével

Kris Allen az OK! magazinnak adott interjúban kifejtette, hogy a zene mindig is része volt az életének. Így talán nem is csoda, hogy jótékonyságra adta a fejét.

A Little Kids Rock and Music biztosítja ezt az alapítványt, mellyel megakarják őrizni a zene iránti szeretet a iskolákban. Kris is ehhez csatlakozott.

OK!: Milyen érzés, hogy segíthet?

Kris Allen: Hiszek a jótékonyság erejében. A zenei oktatás mindig is a részem volt, és ez az, amiben hiszek. Azt gondolom, hogy ez már nem olyan fontos. Sok iskolában a pénz miatt nem tudják megoldani, hogy ilyen módon támogassák a gyerekeket. Én nagyon boldog vagyok, hogy ebben részt vehetek. Nem minden gyereknek adódik meg, hogy hangszeren zenélhessen. Engem kiskoromban rákényszerítettek arra, hogy hangszeren játszak. Ez volt a brácsa. A zene kiskorom óta jelen volt a családi házunkban. Ez megszeretette velem a zenét. Engem egyre jobban érdekelt a zene világa.

OK!: A rajongók sürgettek az új dallal kapcsolatban?

KA: Igen. Izgatott is voltam, hogy a rajongók mit fognak szólni az új dalomhoz, amit Pat Monahannel készítettem. Azt gondoltam, hogy jól fog sikerülni az új dal. És sikeres lett a The Truth ('Az igazság').
Elkészítettük az Alright with Me című számot, amiért szintén aggódtunk, hogy jól fog-e sikerülni. És kiderült, a rajongóknak nagyon is bejött. Ez már a harmadik dal, ami megtetszett a rajongóknak. Szeretem, ha a rajongók szeretik a dalaimat. Ez a dal az egyik kedvencem az albumomról.

A többi rész megnézhető a www.krisallendailey.com oldalon.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek