Starity

Szomorú hírt osztott meg Chrissy Teigen

2018. március 10. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chrissy Teigen elvesztette első „gyermekét” a napokban: Instagramon számolt be róla.

hirdetés
Szomorú hírt osztott meg Chrissy Teigen
Fotó: Instagram

Minden kutyatulajdonos tudja, mennyire a szívünkhöz tudnak nőni a négylábú gyerekek. Így, amikor elérkezik a búcsú pillanata, az mindig nehéz és szinte felfoghatatlan.

Chrissy Teigen Instagramon osztotta meg, hogy szeretett kutyusa, Puddy elpusztult.

A mai napon az első gyerekünk, Puddy, az örök vadászmezőkre látogatott. John és én akkor vettük Puddyt, amikor első évesek voltunk és meggyőztem, hogy »a fél úton a szülinapom felé« ajándék egy létező dolog. 10 évvel később rájöttem, hogy egy kutya mindig ott lesz nekünk: a jóban, rosszban, új házban, új városban, új turnén, új utazáson. Szerette az új kutyákat, az új babákat, az új pocikat. Mindenben velünk volt. Bármikor, amikor kellett valaki, hogy megkóstolja az új receptemet, puszira vágytam vagy éppen csak a kis húsijába akartam zokogni, ott volt. Igaz, amit mondanak. Mi vagyunk az ő teljes életük, és a legnagyobb szégyen, hogy csak ilyen picit oszthatunk meg velük. Mindig tudtam, hogy egy darabomat elvesztem amikor itt hagy minket. Lyuk van a szívemben. Örökké szeretni foglak, fiam. Köszönök mindent

– írta a modell, akinek saját szakácskönyve New York Times bestseller lett. 

 

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek