Starity

Csobot Adél nyilatkozott várandósságáról

2018. március 10. 17:05   |   Szerző: chimchimbtsforever

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár napja hallhattunk a hírről, hogy Csobot Adél és párja, Bence babát várnak. Nátán egy kistestvérrel, Adélék pedig egy kisgyermekkel lesznek gazdagabbak. Az énekesnő most nyilatkozott terhességéről.

hirdetés
Csobot Adél nyilatkozott várandósságáról
Fotó: NlCafé

Pár napja egy újabb gólyahírről beszél a média, internetes portálok és a sajtó. Istenes Bence és Csobot Adél családja egy újabb kis élettel lesz gazdagabb.

A pár évekkel ezelőtt az X-Faktor című tehetségkutató műsorban ismerkedett meg, és mindkettejüknek szerelem volt első látásra. Egy időben szakításuk rémhírével volt tele a sajtó, de mindenkit megnyugtatott a fiatal sztárpár, hogy ez nem igaz, és minden a legnagyobb rendben van köztük.

2016-ban megszületett első gyermekük Nátán, és azóta a rajongók egy internetes vlogon is követhetik a család vidám és harmonikus minden napját.

Adél most a Story Magazinnak beszélt a kis jövevényről:

Nátán már most szereti. Olyan édesen ad puszikat a hasamra, és nagyon figyel, amikor Bence beszél, énekel a pocakomnak, vagy együtt kérdezgetik „Halló, halló, itt vagy?”. Sokat mesélünk Nátánnak, elmondjuk, hogy majd vigyáznia kell az öccsére

A pár életében minden a legnagyobb renben és várják a kis cukorfalat érkezését!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek