Starity

Ariana Grande önmaguk elfogadására biztatja rajongóit

2018. március 16. 14:02   |   Szerző: Moonlight1

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Last Time énekesnője önmaguk elfogadására biztatta rajongóit nemrégiben.

hirdetés
Ariana Grande önmaguk elfogadására biztatja rajongóit
Fotó: Rolling Stone

Az énekesnő kezd egyre aktívabb lenni, így, hogy már kész van a negyedik nagylemeze, amit már az egész családja, pár barátja, és menedzsere is hallott. Nemrégiben egy nagyon kedves szöveget posztolt rajongóinak Insta Storyján keresztül, amin főképp arra biztatta őket, hogy fogadják el magukat:

Imádok találkozni veletek, bárhol és bármikor. Boldoggá tesz engem, viszont az nagyon elszomorít, amikor levágjátok az arcotokat a képről, eltakarjátok egy emojival, vagy esetleg arra kértek, hogy csak én legyek a képen. Nem számít, hogyan nézek ki, ti mindig feltétlen szeretettel fordultok hozzám. Megérdemlitek, hogy magatokkal is ilyen kedvesen bánjatok. Kérlek, tanuljátok meg megadni ezt magatoknak! Ugyanúgy szeretlek titeket! Szép álmokat

– írta Instagram-sztorijában.

Ennek a hatására a rajongók szelfiket kezdtek feltölteni magukról a Twitterre, ahol nagyon hamar trend lett a #SelfiesForAriana hashtag. Később Ari reagált is rájuk.

Ti mindannyian fények vagytok az életemben, köszönöm, hogy szebbé tettétek a napomat. Szeretlek titeket, még mindig hiányoztok

– írta.

Erre egy rajongó úgy reagált, hogy „akkor adj ki zenét!” Ari pedig „Nyugi, oké? Jövök, szeretlek, szia”.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek