Starity

Gemma Arterton a Men in Black 3-ban

2010. október 30. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gemma Arterton, napjaink egyik legsikeresebb angol színésznője szerepet kapott a Men in Black – Sötét Zsaruk harmadik részében, mely 2012-ben kerül mozikba a legújabb hírek szerint.

hirdetés
Gemma Arterton a Men in Black 3-ban

Gemma Arterton, aki már számos nagyszabású filmben bizonyította a tehetségét (csak hogy a közelmúltból említsünk néhány példát: Titánok Harca; Perzsia Hercege) most szerepet kapott a Men in Black (Sötét Zsaruk) harmadik részében. Igaz, jelenleg a film IMDB-s oldala nem írja, hogy milyen szerepben láthatjuk majd Gemmát, ám néhány forrás tudni véli, hogy negatív karaktere lesz, mégpedig titkárnő szerepbe bújik majd.

A nemrég bejelentett hírek szerint a gonoszak táborát Gemma mellett még Alec Baldwin, illetve Sharlto Copley is népszerűsíti.

A történet egyébként 1969-ben játszódik, több filmes portál információi szerint Miss Arterton lesz Alec Baldwin titkárnője, míg a színész főnökszerepet tölt majd be.

A Men in Black III-at Barry Sonnenfeld rendezi, és olyan sztárokat sorakoztat majd fel, mint Will Smith, Tommy Lee Jones, Josh Brolin, Sacha Baron Cohen, Jemaine Clement, Emma Thompson vagy a fent említett három színész. Jelen pillanatban a hivatalos verzió szerint, ha elutazunánk az USA-ba, már 2012. május 25-én megtekinthetnénk a készülő szuperprodukciót.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek