Starity

Megjelent a Stray Kids debütáló középlemeze

2018. március 28. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A dél-koreai kilencfős fiúcsapat idén március 26-án debütált az I Am Not című középlemezével.

hirdetés
Megjelent a Stray Kids debütáló középlemeze

Dél-Korea egyik legnépszerűbb és legelismertebb szórakoztatóipari vállalata, a JYP Entertainment idén debütáltatott egy kilenc tagból álló fiúcsapatot Stray Kids névvel. A formáció először október 6-án hallatott magáról, amikor is a YouTube-ra feltöltötték a Hellevator című dalt.

Ezt követően megtudhattuk, hogy lesz egy saját valóságshow-juk, amely által igen nagy népszerűségre tettek szert. A műsorban a fiúkat megismerhettük közelebbről, illetve versengeniük kellett egymás ellen, hogy ki debütálhat. Végül mind a kilenc tag bekerülhetett a csapatba, ennek örömére kiadták a Mixtape című debütálás előtti középlemezüket, melyről két szerzeményhez, a Young Wings-hez és a Grrr-höz táncos videót is forgattak. Ez nem minden, hiszen a fiúk saját maguk készítik dalaikat és írják a szövegüket.

Végül a JYP Entertainment idén márciusra tette megjelenésüket az I Am Not címre keresztelt hip-hop stílusú középlemezükkel, mely körül igencsak nagy a felhajtás, de az albumba belehallgatva ez teljesen érthető. A District 9 főcímdaluk, illetve az egész album nagyon energikusra és fülbemászóra sikeredett – természetesen a tagok közreműködtek a szerzemények létrejöttében.

A középlemez összesen nyolc dalt tartalmaz, köztük a Mixtape #1 csak CD-s változatban érhető el. 

Dallista:

  1. Not!
  2. District 9
  3. Mirror
  4. Awaken
  5. Rock (돌)
  6.  잘 하고 있어 
  7. 3rd Eye
  8. MIXTAPE #1 (csak CD-n szerepel)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek