Starity

Így fest Tom Hardy Al Caponeként

2018. március 28. 11:11   |   Szerző: madeleine.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész szinte megállás nélkül forgat: és bár nemrég fejeződött be a Venom című sci-fi forgatása, hamarosan újra gengszterszerepben láthatjuk Tom Hardyt.

hirdetés

Al Capone karakterét számos neves színész keltette már életre, köztük Robert De Niro, Rod Steiger és Ben Gazzara, valamint a Tabuból ismert Stephen Graham is a Gengszterkorzó című sorozatban. Most, a Josh Trank által rendezett Fonzóban Tom Hardyt láthatjuk a hírhedt gengszter bőrébe bújva. A színész Instagram-oldalára posztolta az első képet a jelenleg készülő filmből.

 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Nem egy hagyományos életrajzi film van készülőben: története Al Capone utolsó, börtönben töltött éveire fókuszál, amikor az idős gengszteren már különböző mentális betegségek kezdtek eluralkodni.

Azt még nem tudni pontosan, hogy a mozi mikor kerül a vásznakra, hiszen még nincs forgalmazója egyelőre, az viszont már biztos, hogy Hardy mellett láthatjuk majd Matt Dillont, Kyle MacLachlant, Linda Cardellinit, valamint Kathrine Narducci színésznőt is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek