Starity

Tudod, mik a 2018-as fürdőruhatrendek?

2018. március 29. 09:09   |   Szerző: Manzara

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ha nem, akkor mi segítünk, nehogy lemaradj a legdivatosabb darabokról.

hirdetés

Sokunk számára nehézséget jelent, mit viseljünk nyáron, hiszen nagy a forróság, szeretnénk magunkat kényelmesen is érezni, de egyben csinosak is szeretnénk maradni. Nem is beszélve arról, hogy a jó időt kihasználva, lazításként meg kell látogassuk a strandot vagy tengerpartot, és máris felmerül a fürdőruhakérdés. Milyet válasszak? Egyrészeset vagy kétrészeset? Milyen strandruhát válasszak fölé? Ezért szeretnénk neked bemutatni a 2018-as fürdőruha-kollekciót, és hogy milyen helyzetben mit érdemes választanod. Kínálatunkban sokféle modell közül válogathatsz majd kedvedre.

Monokini

Nézzük először az örök klasszikus egyrészes, monokini névre hallgató kategóriát. Ha megnézed virtuális polcainkat, az első szavad ez lesz: WOW! Nem fogod majd elhinni, hogy milyen divatos darabok találhatók közöttük! Szembetűnő lesz az oldalt kötős megoldás, valamint a dekoltázsnál lévő fűzős rész. Azt kérdezed, ez hogyan lehetséges?! Igen, lehetsz feltűnő és csábító egy monokinitípusú fürdőruhában is. Ott takar, ahol kell, és közben sejtelmesen felfedi azokat a részeket, amiket szeretnél kihangsúlyozni.

FÜRDŐRUHA PATIENCE sötétkék
MONOKINI JAVA fehér
FÜRDŐRUHA DARNELL
FÜRDŐRUHA SEBA
FÜRDŐRUHA TERIKA piros

Bikini

Természetesen ezzel nincs még vége, a következő a sorban, a sokak által kedvelt kétrészes darab, a bikini! Itt a merész strandolók kerülnek előnybe, akik bátran mutatják be bájaikat, gyönyűren lebarnult domborulataikat. Meg kell említetünk az élénk színű fürdőruháinkat, a sárga vagy pink szín nélkülözhetetlen idén! Főleg, ha izgalmas keresztpántos tervezéssel van megoldva a felső része, hihetetlenül egyedi és mutatós. Téged fog irigyelni mindenki! Vagy mit szólsz egy masniszerű dekorációhoz? Nem is tudsz majd választani. Mindenképp tekintsd meg a folyamatosan megújuló kínálatunkat!

BIKINI DEMINA fekete
BIKINI AGNELLA
BIKINI ELDREDA kék
BIKINI EDA sárga
BIKINI KARMA
BIKINI NORI

Tankini

Kedveled a kétrészes fürdőruhát, de szeretnéd eltakarni a problémás területeket? Erre is van megoldásunk, és segítünk abban, hogy közben csinos és nőies maradj. A megoldás a tankini! Ugye, milyen fantasztikusak? Van köztük csíkos, virágmintás, félvállas, magas derekú, rövidnadrágos, pöttyös, csipkés és még sorolhatnánk. A tankinik stílusa kifogyhatalan! Ebben a kategóriában biztos megtalálod azt, ami kedvedre való. Na habozz, és keresd fel oldalunkat, hiszen hamar eljön a nyaralás ideje!

FÜRDŐRUHA JUNA sötétkék
FÜRDŐRUHA TRINITY világoskék

Nagy méret

Egy remek nyaralás a tengerparton vagy egy kis wellnessezés… Remekül hangzik, de nincs megfelelő fürdőruhád, és talán nagyméretű fürdőruhára lenne szükséged? Térj be online áruházunkba, és nem fogsz csalódni! S mérettől egészen 3XL-méretig találsz nálunk nagyméretű fürdőruha kínálatot, meghozzá a legfrissebb trendekből származókat! Te is megmutathatod nőies bájaidat a világnak, és magabiztosan fogsz majd bennünk megjelenni. És kezdődhet a lazítás! Ne feledkezz meg a strandruháról sem, nélkülözhetetlen kelléke a nyaralásnak! Milyen színű és fazonú lesz a tiéd?

A nyár hamar eljön, és vele együtt a vakáció ideje is. Tervezd meg előre nem csak azt, hogy hová utazol el idén kikapcsolódni, hanem azt is, hogy mit veszel fel, főleg a strandra, ahol sokan látnak majd. Látogass el webáruházunkba, ahol kedvedre válogathatsz a legújabb trendek közül, és te diktálod majd a divatot, bárhová mész!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek