Starity

Új lemezén dolgozik a The Agonist

2018. március 30. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két éve debütált a kanadai metálzenekar legutóbbi nagylemeze, ám nemrégiben kiderült, hogy az új albumra sem kell már sokat várni.

hirdetés

2016 szeptemberében került a lemezboltok polcaira az immár Vicky Psarakis vezette brigád nagy sikerű stúdióalbuma, ami egész egyszerűen a Five címet kapta. A formáció hosszú ideig turnézott a lemezzel, ám egy ideje már semmit sem lehetett hallani felőlük. Néhány órája azonban megtörték a csendet és elárulták, hogy már javában dolgoznak vadonatúj korongjukon, ami vélhetően még idén meghódítja majd a nagyvilágot.

A srácok jelenleg dalszerzési fázisban vannak, az elkészült nótákat pedig a stúdió falain belül formálják tökéletesre, hiszen – ahogyan azt már fent is említettük – a Five-on helyet kapott dalok mindegyike nagy népszerűségnek örvend a célközönség körében, így Vickyék vélhetően ugyanezt a mércét kívánják elérni az újdonsággal is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek