Starity

Dal- és klippremier: Midnattsol – Herr Mannelig

2018. március 30. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új felállású csapat májusban jelenteti meg vadonatúj albumát, melynek beharangozó tétele ma jelent meg egy kisfilm kíséretében.

hirdetés

Többször is hírt adtunk már a Leaves’ Eyes és egykori énekesnőjük, Liv Kristine között dúló háborúról, mivel az énekesnő a 13 év után kényszerült távozni az általa is alapított bandából, a tagok pedig különböző nyilatkozatokat adtak ki arról, hogy a szőke vokalista miért is lett kitéve a zenekarból. A Leaves’ Eyes azóta Elina Siirala énekesnővel a fedélzeten robog tovább a metálszíntéren, januárban pedig piacra is dobták a finn szépséggel felvett vadonatúj korongjukat, a Sing Of The Dragonheadet.

Mindazonáltal Liv sem adhat okot panaszra, hiszen a közelmúltban számos különleges fellépése volt, továbbá másik szenvedélyének, a festészetnek is kellően tudott hódolni. Mindezen túl az sem titok, hogy Liv húga, Carmen Elise két zenekar frontasszonya, mely együttesekkel Liv is előszeretettel lép fel egy-egy dal erejéig. A Carmen vezette Midnattsol nevezetű csapat azonban tavaly bejelentette, hogy Liv Kristine hivatalosan is a csapatuk tagjává vált.

Az új felállású csapat egyébként május 25-én dobja piacra The Aftermath címre keresztelt stúdiólemezét, melynek dallistájáról és borítójáról is egyaránt lehullott már a lepel. A mai napon azonban újabb meglepetéssel jelentkeztek, ugyanis a Napalm Records lemezkiadó gondozásában megérkezett az első hivatalos tétel – és egyben kislemez –, a választás pedig a Herr Mannelig című számra esett, melyhez kisfilmet is készítettek.

Íme!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek