Starity

Dal- és klippremier: Midnattsol – Herr Mannelig

2018. március 30. 11:11   |   Szerző: TarjaNightwish

Az új felállású csapat májusban jelenteti meg vadonatúj albumát, melynek beharangozó tétele ma jelent meg egy kisfilm kíséretében.

hirdetés

Többször is hírt adtunk már a Leaves’ Eyes és egykori énekesnőjük, Liv Kristine között dúló háborúról, mivel az énekesnő a 13 év után kényszerült távozni az általa is alapított bandából, a tagok pedig különböző nyilatkozatokat adtak ki arról, hogy a szőke vokalista miért is lett kitéve a zenekarból. A Leaves’ Eyes azóta Elina Siirala énekesnővel a fedélzeten robog tovább a metálszíntéren, januárban pedig piacra is dobták a finn szépséggel felvett vadonatúj korongjukat, a Sing Of The Dragonheadet.

Mindazonáltal Liv sem adhat okot panaszra, hiszen a közelmúltban számos különleges fellépése volt, továbbá másik szenvedélyének, a festészetnek is kellően tudott hódolni. Mindezen túl az sem titok, hogy Liv húga, Carmen Elise két zenekar frontasszonya, mely együttesekkel Liv is előszeretettel lép fel egy-egy dal erejéig. A Carmen vezette Midnattsol nevezetű csapat azonban tavaly bejelentette, hogy Liv Kristine hivatalosan is a csapatuk tagjává vált.

Az új felállású csapat egyébként május 25-én dobja piacra The Aftermath címre keresztelt stúdiólemezét, melynek dallistájáról és borítójáról is egyaránt lehullott már a lepel. A mai napon azonban újabb meglepetéssel jelentkeztek, ugyanis a Napalm Records lemezkiadó gondozásában megérkezett az első hivatalos tétel – és egyben kislemez –, a választás pedig a Herr Mannelig című számra esett, melyhez kisfilmet is készítettek.

Íme!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek